inlägg efter inlägg.

Det har int ens gått en minut sedan jag publicerade mitt senaste inlägg. Jag har ingenting att göra. Jag kanske ska skriva om nånting kul att ha med i min blivande tidning? eller så kanske jag kan sitta här och bara ruttna.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Brist på annat.

Peace & love eller hultsfred? ELLER KANSKE BÅDA.  Jag villJag villJag vill.

Jag får en sommarkänsla idag & jag längtar till havet, till solen till solbrända & trevliga männiksor;  JAG LÄNGTAR TILL ROM RESAN DEN 29 MAJ. wohoooooooooooo!!!! med min mamma, styvpappa & mina små godingar.
Jag vill köpa nya vår & sommar kläder. Jag vill övningsköra. Jag vill vara med daniel heeeeeela tiden. ♥

(min textkommuniketionslärare sa precis att man får skriva på sin blogg på lektionen, för det är också text. kul. då kan jag ju sitta här och skriva hela lektionerna. eller en liten del av dom i  alla fall. )

På torsdag ska jag vara med karro, det ska bli kul.
På fredag kommer min mamma hem, det ska kul.
På lördag kanske daniel kommer, det ska bli kul.
Mycket roliga saker händer denna veckan.

/mamil.







jag älskar min säng.

Dagen har börjat bra. jag har tagit steget till att vara lite somrig OCH att inte änvända en munkjacka för dagen. än så länge känns det bra. Jag hade snooze på i hela en och en halv timma i morse. Jag gör det nästan varje morgon, är det bara jag som tycker det är skönt att ligga och dra sig läääänge på morgonen?

Jag har matteprov på onsdag. usch. jag MÅSTE få vg på detta. MÅSTEMÅSTEMÅSTE.

Nu ska jag göra nått annat.

/mamil.

VÄLKOMMEN HEM MALIN.

eftersom att ingen annan väntar på mej, får jag väl säga det själv.

Helgen: Bråk, godis, gråt, tacoköttfärssås & mys.

En härlig blandning, inte sant?

Vet egentligen inte riktigt vart jag ska skriva, så jag tror att jag skiter i allt just nu.


frågetecken.

Jag vill veta vem som döper sig till "------" på mina kommentarer. Tack? :  ) .

jag blir så jäääävla trött.

Varför kan jag inte tillåta mej själv till att vara lycklig? det är alltid nått. jag ger mej själv skuld hela tiden och mår dåligt över det. Varför inbillar jag mej att folk inte tycker om mej, eller att hålla på att tappa taget om människor? Varför håller jag på att "Banta", när jag inte behöver det? behöver och behöver, men för min egen skull bli lyckligare. men vad händer när jag har gått ner dessa kilon jag kämpar för. skoj ett tag, men efter det? då kommer jag väl hitta andra brister? MALIN FÖR FAN. Är det nu man börjar bli vuxen & man ska gå in i en roll? Jag vill skita i allt och börja om. fuck!

Jag har vart hos min kära syster idag och umgåtts med min äldsta syster och stina frisk och lea & kevin. dom är så söta. ibland blir man så jävla sugen på att skaffa barn men ibland inte. "Man ska ju leva livet först", säger dom.
Jag tror att jag befinner mej i en period där jag inte riktigt vet vad jag vill och bara låter det gå, utan att göra nånting åt skiten. Jag hade ju kunnat börja med att diska och sen kanske städa. sen hade jag kunnat gå ner till mitt förrås som jag har fruktat (?) över i flera veckor. DET FINNS INGEN SOM DÖDA MEJ I KÄLLAREN. eller kanske? en osynlig mördare kanske, vem vet? jag vill ta fram gamla kläder och se vad jag har och vad jag kan använda. och sen vill jag FORTFARANDE göra om i min lägenhet. men jag vet inte riktigt hur jag ska bära mej åt bara..

å sen vill jag övningsköra också. mycket jag vill göra.

NU SKA JAG TA TAG I MITT LIV. Jag kan ju börja med att bädda sängen.

/mamil.


Inget vettigt.

Det där problemet jag hade med min glödlampa som jag skrev i ett tidigare inlägg har fixat sej. haha. skööönt.

Jag övningskörde för andra gången med min pappa i fredags kväll. Det är kul att köra bil, men det är så hiiiimla mycket att tänka på. Om man jag tittar på vägen, glömmer jag att blinka och tvärtom. Pappa skäller nästan på mej, och det är nog banne mej den enda gången han gör det, när vi sitter i bilen och att det går för fort eller vad som helst. Det känns bra, för då lyssnar man. Det är läskigt att köra på vägen, för då kan man få möte och det är läskigt tycker jag. Men körkort, det ska jag innan jag tar min efterlängtade student!!

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jag vill fika eller något sånt i den stilen, hitta på något. Men jag vet vem jag ska fråga..vi får väl se.

Jag har lektion nu, men jag har ingen inspiration överhuvudtaget. Jag har skrivir två blogg inlägg på en timma och det har jag nog knappt aldrg gjort förr. Nu sitter jag bara här för att vänta på att lektionen ska sluta och att man får gå och äta nån jävla gång. Nu tror jag att ni tänker "fan, har hon inget vettigt att skriva?" jo jag har det ibland, men ibland inte och inte just nu.

äsch.

Se det som en möjlighet!

Det är måndagmorgon. Jag är trött, känner mej inte social för fem öre och jag ska försöka få ner en text om vad som helst. det finns ingen inspiration idag överhuvudtaget.

men jag får väl se till att börja på något.

hejdå.


jag har tänkt.

hemma hos mej, här, där jag sitter just nu, är det väldigt dammigt och stökigt. Eller kanske inte stökigt, men ändå lite stökigt. jag har inte diskat på några dagar, vilket jag egentligen inte vill erkänna, men det gjorde jag precis. Jag hade tänkt att göra min lägenhet lite vuxnare och inte ha den så personlig. folk kan ju tro att jag fortfarande är fjorton, vilket jag kunde vara ibland. jag har nog bestämt mej för att alla småsaker som hänger på väggarna, att jag ska ta ner dom och samla dom på ett ställe. kanske ett kollage eller något liknande. men jag måste skaffa mej nålar. för om jag inte har nålar, kan jag ju inte heller hänga upp mitt kollage och inte heller min nya tavla jag köpte på ge kås förra lördagen. jag ska hämta mina sommarkläder i källaren också hade jag tänkt. lite linnen och så. en del av mina kläder har blivit lösa och för stora och det är ganksa irriterande. endel byxor kan jag inte använda längre och endel kläder är helt enkelt ifrån att har varit jättefina, till gräsliga. jag skulle vilja slängen hälften av min garderob och köpa nytt. men det finns inga pengar till det för tillfället. (mamma?) haha.
jag vill köpa nya mattor också. jag vill göra så mycket, men man kan faktiskt inte göra allt på en gång, även fast jag skulle vilja. färgen i min hall och också jävligt ful. men den har jag inte tyckt om från allra första början, så varför ska jag måla om den nu, när jag har stått ut med den i nästan två år? det finns ingen utmärkande anledning till det.
jag har ett problem och inte så litet heller. min glödlampa gick sönder under natten tills igår. "Åh, då måste jag gå och köpa en ny glödlampa" , tänkte jag. jag gick så duktigt till konsum och köpte 2 40 watt lampor. när jag ställde mig på toastolen för att byta, märker jag till min förvåning och förargligt att både glaslampan är sönder och glödlampan har "delat" på sig. dvs. att lampan hänger där det en tråd emellan och fästet som sitter på lampan, sitter kvar i taket. vad gör man nu? ringer man till marks bostad och frågar om de kan hjälpa en, eller försöker man att ta loss fästet och riskerar att dö? frågan är svår.

nu ska jag göra om min lägenhet.

/mamil.


stress.stress.stress.stress.stress.

Idag har det faktiskt varit en väldig rolig dag.

jag hade förberett ett relativt långt inlägg men jag fick en impuls och jag kom på att jag sill skriva musik.

/mamil.


Det är väl ingen sån här värld någon vill leva i?

Under dagen har det dykit upp olika meningar i min hjärna. Och då är jag blivit görsugen på att skriva på min blogg. men varje gång jag sätter mej och är inloggad på min blogg, kommer jag ändå inte på någonting att skriva. Men mitt huvudämne för detta inlägg är Självförtroende.  Hur mycket ska man egentligen tänka på sin vikt och på hur man ser ut, 80 procent av dagens tankar? Det är nog ungefär vad jag gör. Det är galet, men jag kan helt enkelt inte hjälpa det. Jag jämför mej med andra och kommer i 9 fall av 10 alltid på att jag är större än personen. Men faktum är att, ser jag mej själv som större, än vad jag egentligen är? Det kan mycket väl vara så. Men också inte. Men ibland kommer jag också att tänka på, varför lägger jag ner så mycket tid på att tänka på hur jag ser ut? Det finns så mycket andra saker som är mycket mer värt att tänka på. Daniel pressar mej lite också när det gäller denna punkten. Han har börjar träna på gym, springa och vet inte vad. Och på honom märks det jättetydligt att det har hänt någonting. vilket jag tycker är kul för honom, för hans mål är att bli "beachboy 2007". Så jag har börjat tänka på om jag kanske skulle gå in för att bli "beachwoman 2007"? Tanken finns, men jag vet inte riktigt om jag har tid för att gå på gym och svettas i nuläget. Men det kanske skulle vara bra att gå dit två ggr i veckan och ta en paus från livet? Vem vet. jag har sagt och jag säger det igen, JAG SKA KÖPA TRÄNINGSKORT.
Okej, jag har gått ner kanske ca 5 kilo i vikt. Det var kul ett tag men sen hittade man brister på de 60 kilon som va kvar. Jag haaaaaatar det. ! Varför kan jag inte bara vara nöjd och ignonera alla onda tankar om mej själv?
JAG ÄR VÄL FIN SOM JAG ÄR, ÄVEN OM JAG INTE SER UT SOM JAG SKULLE VILJA, ÄVEN OM JAG HAR EN BULLMAGE, ÄVEN OM JAG HAR BRISTNINGAR LITE HÄR OCH VAR.? VEM FAN TÄNKER PÅ DET NÄR MAN HAR KLÄDER PÅ SIG? jag.
fan.

Man är och kan aldrig bli perfekt.

Jag har egenligen ingen poäng med detta inlägget. jag ville liksom bara, säga tankarna som flög förbi.


En parantes.

ov?ntade bilder.

Daniel är väldigt bra på att ta bilder oväntat. Detta är ett utmärkt exempel. Man är helt oförberedd och plötsligt får man en blixt i ögat. Men bilder kan ofta bli bra och roliga på det sättet.

jag skulle behöva en kaffe.

Jag har en massa att göra denna veckan. En stor & svår hemtenta i Textkommunikation och ett stoooort jävla biffigt historia prov, och allt är tills på torsdag. Det suger balle och jag vet inte vad jag ska ta mej till. Jag måste ju för fan sova också, men tiden finns inte till.

Och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, jag tänker för mycket på hemtentan & provet. fuck.

/mamil.

en händelserik helg.

A beautiful lie.




Jag har hittat nya idoler 30 seconds, speciellt en låt. Den är riktigt bra, lyssnar på den nu för övrigt.
Jag tittade på uppsättningen av  "Oliver Twist" idag. Det var skitbra. ! Speciellt Majja, Nicole & Peter. Mycket intressant att se sina vänner spela teater. Teater är en sån sak som jag aldrig i hela mitt liv skulle kunna hålla på med. Om man hade kunnat så hade det vart skitkul. Men jag är kass på att ¨"skådespela", inte för att jag har provat så där många kanske, möjligen en, men att lossas vara nån annan? nej, men det är riktigt kul att se andra spela! : ) sånna som är duktiga på det liksom.

Jag blev så jääävla förbannad på daniel i morse. och anledningen till det var att jag hade sen klockan sju imorse tvättat hans kläder och sen så har en sån där illaluktande påse där han lägger sina smutskläder i. När jag såg att han började lägga i sina RENA kläder i den SMUTSIGA påse blev jag galen. För jag hade ändå slitit hela morgonen med att tvätta, som jag tycker är ganska mysigt, att tvätta nån annans kläder och speciellt daniels. (jag vet att jag är annorlunda). Men i alla fall, allting slutade med att han slängde ner alla rena kläder på golvet ifrån påsen och frågade argt  " ÄR DU NÖJD NU?! ". sen i stort sett var vi sams igen, men jag var lite småirriterad fortfarande. Ibland kan jag inte förstå mej själv, så löjlig jag är egentligen. Varför ska jag bli arg för en sån sak? Antingen är det för att det är söndag och att jag alltid känner så mycket press då för att oftast daniel åker ifrån mej, eller att jag åker ifrån honom. Eller så är det för att jag helt enkelt är så jävla löjlig när det gäller vissa saker. Jag tycker synd om daniel för att han får stå ut med mig och mina små attacker och mina små-sura stunder. Förstår inte hur han kan älska mig ändå, så mycket som han gör.

Nu vill jag fortsätta skriva, för jag sitter och tittar på min vackra pojkvän och lyssnar på 30 seconds, men jag vet inte om jag orkar och jag känner mej ganksa tanklös.


Kan de inte visa lite respekt?

Jag handlade på MM igår. Kul tänkte jag att handla någonannan stans än tråkiga Willys. Jag gick ner från skolan, tog till mej det jag skulle köpa och gick till kassan. Där mötte jag en trött, sur, otrevlig kärring som tydligen inte vet hur man ska behadla en kund och inte heller bete sig som en kassörska. Hon började, som hon gör ca. 50 gånger om dagen, slå in mina varor och sa inte ett ljud. Jag stod där, tittandes på henne, och väntade på att hon skulle hälsa men hon fortsatte att slå in mina varor som antagligen kanske är den enda uppgiften för henne att göra under sin arbetstid. Jag väntade och till slut gav jag upp och jag förstod att hon inte skulle hälsa och att hon inte skulle titta på mej, förrän hon skulle fråga " Vill du ha det på beloppet? ". Rätt hade jag, men jag tittade inte på henne medan jag slog in min kod och inte heller när jag svarade på att jag ville ha det på beloppet. Hon gav mig kvittot och jag sa inte hejdå. (jag sa inte hej förövrigt heller, för att hämnas).

Frågan är om man ska fortsätta handla där eller om man vara helt enkelt ska respektera att kassörskor beter sig så. För de anställda vet att dom att det spelar ingen roll om man är otrevlig eller jätteglad, för kunderna fortsätter ju att handla där, i vilket fall. Man jag, som har lite Marika-andius-mamma gener i mig, tänkte allvarligt på att ringa till MM och fråga om det ska vara så som det är. Men så hittade jag lite pappa-gener och jag beslöt mig för att inte ringa och klaga, för om dom vill fortsätta så så får väl dom göra det då.

Vet inte egentligen varför jag skrev detta eller vad jag vill få ut av det. Men jag blev pissförbannad och jag kan inte hjälpa det.

Surt, men sant.

Jag hade en blogg innan, mamil.blogg.se, som jag inte har tillgång till längre och det är surt. För då måste man skaffa sig en ny blogg och det är jobbigt. Men välkommen till min blogg i alla fall.

/mamil.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0