folköl&rapé portion.

Jag har druckit en folköl & en cider 2.25. hur är det möjligt att jag kan bli "smått berusad" på det? är det för att jag inte dricker ofta eller är det att jag är skapt för att inte kunna dricka så mycket?

Jag kom hem ifrån england precis, från mamma familj. anledningen till att jag säger "mammas familj" är att det är en familj för sej. jag har två familjer, och kommer alltid ha det. jag har också gett endel tankar om att jag faktiskt inte har några syskon, inte biologiska och inga heelt riktiga. den tanken slår mej inte så ofta, men nu har det gjort det under de senaste dagarna. det finns ingen i världen som har ett äkta och helt band till mej, förutom mina föräldrar. det finns ingen jag kan jämföra mej med, ingen jag nånsin kan kalla "Det är min biologiska syster". Men jag har alltid sett min 4 styvsyskon och mina 2 halvsyskon som hela syskon. orsaken till det är att jag har levt med dom sen jag va liten, specillt styvsyskonen. konstigt, men sant. jag älskar dom lika högt, inklusive min styvmamma Catarina och min styvpappa Johan, som jag hade älskat mina biologiska syskon.

jag har spenderat min kväll med olle, daniel knapasjö och emil. speciellt olle och emil ger mej gamla minnen om förr, och till och med minnen från jakobs tid, då han levde. (han kommer alltid upp så fort jag har fått i mig alkohol.) det ger mej trygghet & en känsla som gör att jag känner mej som mej själv. och den känslan är faktiskt skön att få ibland. ungefär som en orgasm, man får inte känslan så ofta men när man väl får den är den go att känna. (dåligt exempel.)

Nu ska jag kissa.

M.

ingen ursäkt.

okej. det va längesedan jag skrev här, men nu kommer det ett inlägg minsann!

det har hänt mycket på senaste iom min musik. Tv, finalplats i artist i borås & ideér till nya låtar strömmar in i mitt huvud. det är kul, kul att saker händer.

Folk säger att min min så rolig ut när dom sa att jag va den som vann. men grejen är att anledningen till att jag blev så förvånad, va inte bara för att jag vann (för det va också en stor del i förvånandet), men det va att ha sa "Malin Persson".

skirver mer sen.


RSS 2.0