Påsk.

"Du kan inte förstå i din vildaste fantasi; vilken glädje du ger mig Malin. Tack för att du blev till, att du finns. Precis så som du är."
- Pappa.

Tack för Påskägget & tack för att du alltid finns för mig och mina problem du alltid hjälper mig med. En bättre Pappa får man leta länge efter.



GLAD PÅSK.

Jag är en tönt.

Helgen började bra. Jag besökte min Pappa & fick en himmelsk god middag, kortletter i ugn. Det är min favoriträtt, helt klart. Jag var där i kankse 2 timmar & det ändå jag pratade om, som vanligt, var Pelle. PellePellePelle. Jag kan inte sluta prata om honom. Men varken Pappa eller Catarina verkade ointresserade, så det var mycket bra.
     I lördags jobbade jag & det var inte alls kul. Jag kände mig konstig & trött. Men det gick bra i alla fall.
Jag hade bestämt mig för att att inte dricka den här helgen, för att det blev så mycket förra helgen. Jag var säker in i det sista, tills jag beslöt mig för att dricka ändå. Det var kul och jag tog det väldigt lugnt, men nu är det så. NU orkar jag inte dricka nästa helg. Och det ska jag inte heller, även om det råkar finnas sex tillgängliga öl som ingen vill ha. Nu kommer jag att hålla på mitt ord.
När jag stod och väntade på Pelle vid Sjukhuset, va det ett riktigt fjortisgäng där. Jag trodde att dom var i min ålder, när det visade sig att en del av dom inte var myndiga. Jag kände mig gammal och sa när dom frågade hur gammal jag var "Jag är inte ens nitton än." Och då sa dom "Men vi är ju inte arton." Och då kände jag mig som sagt, gammal. Det borde jag inte gjort eller sagt till Pelle, för då blev han ju uråldrig. Men äsch. Jag tycker nitton är mycket i alla fall.
Igår, söndag, åt jag inte en sak som magen tycker om. Jag åt tacochips till frukost, sedan pizza, drack mängder av cola, ännu mer chips & godis. Min mage mådde inte bra på kvällen & tur är väl det att den inte är van vid sådan skit. Usch. Så jag & Pelle bestämde oss för att ha en nyttig vecka, då om vi fuskar ska vi skriva ett sms till den som inte fuskar, för att skämmas. Vi ska skälla på varandra, för att vi isåfall inte lyckats hålla våran deal. Jag drack cola imorse, vilket inte vad så gott som jag trodde. Och då sa Pelle "Fy på dig" och jag tog åt mig. Det var den första & sista klunken cola denna veckan i alla fall, möjligt denna månaden med tanke på mitt sockerintag igår.
    Jag mår väldigt bra. Jag har inte mått då här bra på jättelänge & allting är jättekul. Jag måste ju göra lite reklam för imorgon också. Majja & Nicole ska ha premiär för deras projektarbete I ASSBERGSSALEN KLOCKAN 19.00. kom dit vetja, jag ska dit i alla fall. ( :

Nu ska jag gå till bussen.

/M.


RSS 2.0