Oh.

Just nu, är det min musik & jag som leker med livet.

Ja, just nu är det jag & min musik som leker med livet, vi är bästa vänner.

Coca-cola light.

Jag hat haft den här diskussionen med mig själv vid ett tidigare tillfällte, men jag har aldrig skäms så mycket för mina tankar angående "storbyggda" människor.
Jag älskar att prata skit om människor/kunder på jobbet som visar rätt mycket vad deras personlighet är och innehåller genom deras matvanor. Så senaet denna veckan var det inne en, ursäkta uttrycket, fet människa som skulle äta en stor baguette. Och alla hennes svar på min frågor jag ställde angående grovt/ljust bröd, coca cola eller coca cola light, smör eller icke smör & mycket eller lite dressing, gjorde att jag blev skeptisk om hennes vilja till att verkligen vilja vara och fortsätta vara Fet. (För det var hon.) Jag menar, sånna människor borde ju passa på när dom kan att välja det nyttigare alternativet i vart fall när dom är ute och äter och visar vad dom äter. Okej att man står på Ica och vräller ner 10 chipspåsar i sin kundvagn, det är ju ingen som bryr sig i kassan där liksom. Förstår ni vad jag menar?
I alla fall, jag tänkte att okej hon vill vara fet och har inga tankar på att försöka. Men då hände det avgörande. Hon köpte coca cola LIGHT. Det kan finnas en viss bakgrund i att hon kankse lider av diabetes eller något liknande, men jag vill vara hård och säga att anledningen till att hon valde just cola light vad helt enkelt för att hon tror att den är mindre socker i och DÅ slog det mig att hon kanske trots allt vill gå ner i vikt,samtidigt som att hon smyger det. "Jag köper en cola light, det ser bra ut. Men det är egentligen mycket godare med vanlig cola".
Jag har ingen research til den här stackars människan som inte har någon helst anledning till att skämmas över sina matvanor inför mig, verkligen inte. Men mitt jobb är tråkigt och det enda jag kan roa mig med hela dagarna är att tänka på olika människors matvanor & varför dom just valde ljust bröd etc.

RSS 2.0