En skratt-dag.

Idag har jag skrattat en massa. Åt min klass, för dom är faktiskt himla sköna, & åt mig själv faktiskt för jag är barnslig när det gäller att visa kroppsdelar. tss. (skulle ni gärna vilja veta jag menar det.)

Jag har prov imorrn, och som jag precis läste på annas blogg, "det ekar i mitt huvud hela tiden". & ja, det gör det faktiskt. Urnordiska, Eskil Magnusson, Then swänska Argus mm. fy fan. men det är bara att LE.

Jag HATAR Nutisa konst. Alltså det är verkligen det tråkigaste som finns. Och inte nog med det, vår lärare Elisabeth gör ju inte saken bättre. Hon va inte på så bra humör idag heller, då kan ni ju tänka er. Alla dessa jävla dia bilder som också ekar i huvudet, även om man inte tittar på dom. fuck. Nutida konst låter ju ganska intressant om man tänker efter, men det är bara en ren lögn.  Jag menar, vem bryr sig om när Juan Gris föddes?

Jag har vart i studion idag och tagit en massa fina bilder. Anna var också med, och jag tycker allt att vi fixade det till slut. KAROLINA SÄLLSTRÖM är den bästa fotografen i väääärlden. Kul hade vi också. Mycket roande.

Tack och adjö. (jag ska lära mig när den första översättningen på svenska i bibeln blev till, och inte nog med det, jag ska lära mig vem som gjorde miraklet också.)

älskade klass.



Ja, idag va det dags för skolkort. Och jag glömde faktiskt det, eftersom att jag har haft en ganska hektisk helg som jag skrev i förra inlägget. Så jag fick bli en "kontorskvinna" med fina skor och allt. och här kanske ni märker att jag har lite problem med skorna, för jag vet ärligt talat inte hur man gör. Men det fixade sig till slut.


Idag va både en rolig och fullständigt hemsk dag.

Tack för kvällen snyggingar, ni betyder mycket.

Helgen.

Det har varit föööör mycket alkohol denna helgen. Detta ska jag aldrig göra om igen.

Igår. var jag full som mest. Och det fanns faktiskt en anledning till det, inte bara att det är kul att vara full. Och inte nog med att jag tänker på tok för mycket när jag är nykter, jag tänker ännu mer när jag är full. Och det kan ju kallas snefylla, vilken jag va nära på igår. Men icke då, jag somnade med lamporna tända överallt, tv:en va på för hög volym och jag hade alla mina kläder på mig. Men jag lyckades trots allt, med hjälp av olle och den fina bilen han kör, ta mej hem och somna i min säng. Men jag saknade Daniel hela kvällen. Speciellt när jag var som fulllast, för då behövde jag prata med honom. Prata om det som man inte vågar prata om när man är nykter. Och det tror jag att ni flesta vet vad det samtalet skulle handlat om.
Så, idag sitter jag här och får skylla mig själv för att jag har ont i huvudet och mår illa. Jag glömde dricka vatten innan jag gick och lade mig, annars hade jag inte mått så här nu.

Nog talat om alkohol.

Nu ska jag gå och handla, för jag är så föbannat hungrig.

tillit.

Ni måste lova att vara till hands, för jag klarar det inte annars. Jag behöver er.

ont i magen.

JAG SPYR, jag vill inte.

5½ vecka.

Livet är faktiskt ganska bra i nuläget. Skolan har börjar, jag ska jobba på lördag, jag har inte träffat daniel på 1½ vecka, ja som det brukar vara då med andra ord. Trots att det bara är några få veckor kvar tills han åker till arab-landet, så har jag faktiskt inte kommit in i min andra depressionsvecka som är förväntad än, med tanke på att jag hade min första för ganska längesedan nu. Jag vill ju så klart inte komma in den heller, men jag tror att det kommer med tiden. När jag inser att, snart åker han och då är det fanimej på riktigt. (som det inte har varit det senaste halvåret.) Jag vet fortfarande inte hur jag kommer att reagera och jag vet inte hur jag kommer att agera, den dagen han åker. Irreterande nog, vet jag fortfarande inte exakt vilket datum planet går, utan det är bara "i slutet av oktober". Frusterande.

Mitt körkort har jag inte fått än heller. Och det är det bara en dröm som kommer att börja "i slutet av november", förhoppningvid. Men det återstår väl att se.

Jag ska partaja på lördag, någon som vill göra mig sällskap? Jag vet redan några stycken som jag ska spendera kvällen med, men ni är alla välkomna att vara med mej när jag festar på min efterlängtade kväll.

Någon som vill sova hos mej inatt? Jag vågar inte sova själv efter igår natts spökerier. (om det ens var verklighet, men det är skit samma. det är obehagligt ändå.)



ciao.


fredagskväll.

Idag är en dag som man inte vill ska komma. Allting känns lite tyngre, lite tråkigare och man känner sig ensam. Men jag överlever.

som sagt, jag hade psykologi igår med den helt strålande läraren, Jens Almqvist. Han säger ganska många roliga saker och en av dom satte jag på minnet. Vi pratar om utvecklingspsykologi, och så sa han så här vid ett tillfälle när han skull berätta om sig själv och sin egna utveckling, psykiskt sett:

"Jag själv, kan ju inte påstå om jag är normal eller inte."

Kankse bara jag som tyckte det komiskt, men det va ganska kul i stunden han sade det. Lustig gubbe det där.

Körkort.Körkort.Körkort påminner jag mig om varje dag att jag ska skaffa. Och det blir ju inte bättre av att man har fått betälla en ny tid för uppskrivning. Det kankse inte är en sak som man skriver här, men va fan. Alla vet om det ändå. Jag tycker att det är ganska svårt att plugga och dessutom kunna saker, som man inte har något intresse av överhuvudtaget. Allting är inte tråkigt när det gäller körkorteorin, men det mesta är ganska svårt+tråkigt. Som till exempel framhjulsdrivna/bakhjulsdrivna/fyrhjulsdrivna bilar, överstyrning/understyrning och så vidare. Men statisitk & alkoholsinformation, är faktiskt ganska intressant och lärorikt.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, vet inte ens om jag vill göra någonting. Återstår att se.

Jag saknar Daniel.

RSS 2.0