du kan inte förstå, och du kommer aldrig att göra det.

jag har försökt förklara för dig ur min synvinkel, och jag klandrar dej inte för att du inte kan förstå. du försöker, jag vet, men det är mer än du tror. dom där veckorna som jag har fasat över de sista månaderna, är snart här, precis framför mig. och jag kan inte göra någonting åt det, inte ett jävla skit. bara göra som man ska, och acceptera det. kort och sagt, så är det.


För att komma på lite bättre tankar, så kan jag stolt meddela till er som faktiskt läser min blogg, att jag har klarat alla dataproven på körskolan. det är bara några få dagar kvar tills då det är dags, på liv och död, att klara min Uppskrivning. Jag är jätteglad för det. Men jag har inte pluggat klart än, å inte, nejnej. här ska det pluggas tills jag kan körkortsboken bakochfram. så det så. jag ska klara det, det är bara så.

Min kväll har jag spenderat med mina vackra vänner; Nicole, Karolina & Majja. Dom är helt underbara. Tänk att jag har sån tur att jag har så många fantastiska människor runt omkring mig, varje dag. Endel är lite närmare än andra, men det spelar ingen roll. Jag har dom, och det är jag lycklig för.



/M.


farväl sommarlov.

mitt sista sommarlov, poff borta. helvete. det känns jobbigt och frustrerande. fuck.

10 veckor kvar, tills du åker till helvetet. till alla människor som skriker om hjälp och alla talibaner som vill dödadödadöda. helvetesjävlaskit. jag vet inte hur jag ska bära mig åt, hur gör man? jag har knappt vågat tänka efter på hur jag ska göra för att inte gräva ner mej och oroa mig till döds när du är 20000 mil ifrån mig. hur jag ska kunna leva med att det kan hända vad som helst, utan att jag vet om detsen å andra sidan, så är det inte hela livet han är borta och det är ju en fördel, om man ska tänka så. men jag tänker inte riktigt så, inte ofta. ska alltid vara värst. men när du kommer hem, då ska leva lyckliga och ha framtiden framför oss. det känns bra.


JAG SKA BÖRJA TRÄNA OCH BLI SNYGG SOM FAN.

RSS 2.0