Welcome to my world.

Feta männskor har jag ingeting emot, jag kanske tycker synd om deras behov av att äta, men det är som vilket beroende som helst; Om man vill, slutar man. Men idag när jag satt på toaletten så kom jag och tänka på den konstiga idén och frågeställningen; När en fet kvinna ska kissa på en toalett, och då menar jag kankse runt 200-300 kilo, så borde ju kvinnan i fråga kissa på sina lår? An den enkla anledningen att man inte kan vresa så mycket som behövs för att lyckas med sitt toalettbesök. Sådana saker tänker jag på när jag gör mina behov på toaletten.
     Idag träffade jag Daniel som jag umgicks med på Gran Canaria, det var mycket roligt att se honom igen. Han och sin skånska;härligt.

Jag har fått vibbar av att jag är utstött. Jag kommer inte att säga B nu, men jag skulle bara vilja förklara för er som det kretsat kring, varför jag är som jag är & varför jag gör som jag gör.
Jag är en upptagen människa. Jag gör saker, näst intill hela tiden. Jag planerar saker & sedan gör jag dom. Så gör jag. Men bara för att jag oftast inte kan göra saker med er när ni just ringer just då, så är jag inte otillgänglig alltid. Om ni ringer tidigare så kan jag planera saker, och sen göra det. Men, nej. Ni ringer inte mig för ni tänker "Men Malin hon kan ju inte endå." Jag vill inte att ni tänker så, för så är det inte. Okej, jag kankse ligger bakfull en söndag då jag har vart ute på lördagen & kankse helt enkelt inte orkar. Eller jag kankse bara behöver lite tid på mig, och sen kan göra det som ni vill. Men snälla, jag ber er, ring. Jag vill ju fortfarande vara med er.

Jag har svävat på mina rosa moln de senste dagarna & det spelar ingen roll vad jag gör; Jag kan inte sluta fnittra. Det är svårt, men samtidigt helt underbart.

Nudu Pappa, nu har jag fått till det igen.

/M.


My baby don´t mess around.

Oh. Det är mycket jag vill berätta. Men jag har en fråga, till mig själv mest. Hur kommer det sig att jag har många matlgningskunskaper? Är det något man ärver, eller är det bara något som man lär sig under sin livstid?

Jag var på lounge i Lördags. Det var väldigt kul faktiskt, tills det kom en tjej som jag kände igen, & näst intill ropade ut; "DU ÄR JAKOBS FLICKVÄN." Där bröt min lycka på dansgolvet. Okej att jag kankse var det mer eller mindre, men jag ÄR inte det. Det förstöre den sista timman, är det så att jag har en stämpel på mig eller är det bara in inbillning? I alla fall, hon började prata om begravningen & om hur fint jag sjöng & om hur mycket hon grät. FEL TIDPUNKT att berätta det här för mig, FEL TILLFÄLLE en lördagskväll när man har lyckats med att ha kul på det enda alternativa stället i Kinna. Men sen förövrigt hade jag faktiskt väldigt kul, jag dansade som bara den & en sak som faktiskt förvånade mig var att jag blev bokstavligt överväldigad av komplimanger. Jag skryter inte, utan jag bara berättar hur det var. En del kanske berodde på alkoholen, men jag kände mig ovanligt snygg hela kvällen. Det började så fort jag kom in enom Peters dörr. "Fan va snygg du är idag Malin." Åh, dessa vänner. Dom är så snälla. Det är kul att ha vänner som säger vad dom tycker (:
     & Karro har åkt till Thailand. Hon är värd det, men är vi värda att sakna henne till döds? Det finns ingen utväg, hon kommer inte att komma hem förrän om 3 veckor, och man får bara vänta. Frågan är om man vågar träffa henne när hon kommer hem, med tanke på hennes säkerliga bruna hud som kommer lyysa. Det är fint.
 
Lov (semester), är skönt. Väldigt skönt. Och det är ännu skönare när man har tid till skolarbeten, som man inte alltid annars har.
  

Hej & välkommen till min blogg.

Jag ber om ursäkt för mitt dröjande, men jag tror inte att jag har överdrivet med besökare här, men i alla fall. Endel trogna läsare har jag ju faktiskt.
Det har hänt ganska mycket nu på senaste faktiskt. Jag tänker göra en Punkt lista.

- Jag ska äntligen flytta den 1 April, till en himmelsk fin lägenhet. (som ni får komma och hälsa på hos så mycket ni vill.)
- Vårat sceniska projektarbete är klart, vilket både är tråkigt & roligt. Jag är avundsjuk på tvåorna som har detta framför sig.
- Vi har bokat en resa till Turkiet den 15:e Juni. 7 härliga tjejer, det ska bli kanon. FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN. 

Okej, sen kankse det inte var så mycket att hurra för. Men det kändes i alla fall som om det var mycket roligt som hade hänt.

RSS 2.0