nu är det för mycket.

jag har fått mina "dåliga" perioder, där jag tänker för mycket och gräver ner mej. jag har kommit på att jag borde prata med någon, som jag helst inte känner, och bara prata. prata för mej själv och säga hur jag verkligen tycker och vad jag ska göra åt alla olika situationer. för det börjar bli för mycket och jag vet inte hur mycket mer jag kan ta.

nu har jag lektion, då ska man arbeta.

/mamil.

wohoooo.

JAG HAR MIN ALLRA FÖRSTA KÖRLEKTION IMORRN. wowhoo!! det ska bli så jäkla kul. NU orkar jag inte skriva mer.

/tråkmalin once again.


.

I may be boring, men jag orkar inte skriva nått idag.

/tråkmalin.

Stress&kärleksbekymmer.

stressstressstress. hela tiden, jämt. Varför ska allt gå så fort jämt? Varför ska man göra 5 saker samtidigt, för att kunna hinna med allt man har att göra. Jag har lugnat ner mej, men stressen finns fortfarande kvar.

Helgen har vart lugn & skön. lite jobbigt i fredags, som endel av er kanske redan vet, men annars helt okej. Jag fick ett besked som fick mej att tänka om & jag har sagt vad jag tycker på den punkten. Kanske inte räcker, men det får vi stå oss i.

jag har faktiskt inte tid att skriva mer nu.

(stress).

"Jag gråter inne i skåpet för att ingen ska se, men dom såg."

Idag har jag varit väldigt ledsen, så där jobbigt ledsen så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. En sån där känsla jag hade i magen när jakob dog. en stor klump av ilska & ångest, men denna var något mindre, men fortfarande samma känsla. Jag började nästan gråta på min enemble lektion. För idag hände det en tråkig, utan allvarliga skador, men ändå. Skräcken av att "tredje gången gilt" ska uppenbaras, ska bli verklighet. Och det är verkligen det minsta jag vill, för Du betyder mer än vad du tror. Men jag tror att jag har ett problem, jag vet inte om det har förändrats under åren som gått, men jag har blivit starkare & när jag blir ledsen eller när något tynger mej (som till exempel mitt historia prov på torsdag & en himlans massa att göra + att mamma med familj åker hem på måndag) så stänger jag inne det i et litet rum i bröstkorgen och så ligger det där och gottar sig, så länge som jag vill. Jag kan vara jätteledsen, men inte visa det för jag stänger mej. Är inte det märkligt, och för den delen är det verkligen en bra förändring?

Jo, egentligen så skulle jag sitta med daniel nu i min hemska soffa och mysa med honom & pussas och kramas och skratta och en himla massa mys. Men istället sitter jag här ensam, en massa saker överallt som jag fått av min mor, jag har ont i magen, jag har inte träffat på daniel på två veckor (det kommer till slut bli tre) & jag är jätte trött. Jag känner inte för att lägga mej för det var ju inte meningen att jag skulle sova själv i min säng idag. Jag skulle ju sova med min älskade daniel & vakna med honom.

Jag har försökt att skaffa mej en MySpace sida, men jag vet inte hur man gör och jag skulle få hjälp idag men dom kunde inte hjälpa mej. snälla, om någon godhjärtad person skulle vilja hjälpa mej så skulle det uppskattas mycket & jag skulle också bjuda på en fika, om det skulle behövas. Någon?

Imorrn ska jag städa. Jag ska städa tills jag är nöjd med min 22 kvadratslilla lägenhet & jag ska verkligen kämpa för mitt mål.

Nu ska jag titta på lägeheter.

(Nu har du lite att läsa Catarina, hihi.)

ps. jag körde igår, och det gick faktikst ganksa bra enligt pappa, men inte enligt mej. JAG ÄR ENVIS. och olle, om du läser det här, så vet jag faktiskt inte om jag hade på halvljus, helljus eller vad det heter, denna gången heller. Jag har nog ganksa mycket att lära.

Frölichmat&fettet har lagt sig på hullet. (?)

Påsken är i stort sett över om exakt 1 timma och 13 minuter. Det har varit mycket mat, godis, vänner, familj, alkohol, cigaretter & kärlek. Jag hann träffa daniel på långfredagen faktiskt, då var det kärlek. Sen har ju vart lite kärlek över telefon & sms också. SOM NI FOLK SÄÄKERT VILLE VETA.

Denna veckan ska jag försöka gå till & från jobbet varje dag. Efter all påskmat & lite lär ju den motionen behövas. Sommaren kommer ju snart, då måste man vara i form. jag fyller ju snart (?) 18 också och det ska bli väldigt kul. Kanske inte är så kul som man tror, för hur kan jag veta, men för mej kanske det är kul, det vet man ju inte än. (jag är dålig på meningsbyggnad.)

jag har i stort sett förstört mitt lov medvetet för jag har lovat min chef att jobba varje dag denna veckan, inklusive lördag. jag får skylla mej själv, men jag hoppas i alla fall att det kommer nån kompis till mej och kommer å fikar hos mej. eller kanske inte.

jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. fortsätta prata med lina kankse. JA!

Godnatt gott folk.


lika jobbigt varje gång.

Du åkte precis och jag saknar dej redan till döds. jävla skit.

Glad påsk.


jag läääängtar ihjäääl mig efter dig.

JAG VILL JU PRATA MED DEJ, KOM HEEEM.

idag har det vart en ganksa slapp dag. kom till skolan och skrev en krönika. åkte hem till anna (den duktiga tjejen som har fått körkort precis. hon är så duktig & jag är stolt: ) åt en jättegod pastasallad och lyssnade på deras fina sånger. sedan åkte jag hem och pluggade lite, cindy kom, vi gick och åt pizza och sen pluggade jag och hon sat vid datorn. sen gick jag emot mej själv och bakade en kladdkaka som blev jättegod. :) hihi. sen har jag pluggat lite till och nu har jag fått nog av det trettioåriga kriger och den westfaliska freden.

daniel?! fuck. jag längtar ihjääl mig efter dig. se till och kom nu, sov snabbt som fan, och ta bilen ner till miiiiiiig!!! åh. lite kärlek till dej.

jag har ätit mamma-lagad mat i helgen. ni förstår inte hur underbart det är & hur mycket jag uppskattar det. åååh. så mumsigt.

tack för mej, nu ska jag vänta lite till.

JÄVLA IDIOTER.

Jag skulle vilja vara hos dej nu & ta hand om dej & säga att allt kommer bli bra, allt kommer ordna sej.
Jag har insett att Jag älskar dej mer än du tror & vad jag trodde.

/mamil.

RSS 2.0