Dumdumdum.

Jag har alltid haft svårt för att gå upp på morgonen den tiden som är bestämd, jag har försovit mig ett antal gånger under mina tre år på gymnasiet. På högstadiet så var jag nästan alltid i tid på morgonen dock. Det går i perioder; ibland är jag hård mot mig själv och tvingar mig upp på morgonen. Men nu har det hänt, det som jag fruktar över. JAG HÖR INTE LÄNGRE MIN DEPPIGA STÄMMA SOM JAG VAKNAR TILL PÅ MORGONEN, JAG STÄNGER AV DEN I SÖMNEN. häromdagen, när jag skulle vara i skolan klockan tio, låg jag och snoozade en kvart och det var den kvarten mellan halv tio och kvart i. Jag gick upp kvart i tio, men otroligt nog var jag faktiskt på skolan fem-tio över tio. bra jobbat, men jag är huimla dum som veeet att jag kommer att komma försent.

Vi fick våran student mössa igår och vilken glädje. Det är snart dags och "I CAN´T BELIEVE IT!" herre min gud, denna gången är det MIN TUR att springa ut.

Pms i högsta grad.

Herre min gud vilket temprament jag har nu för tiden. Läskigt att jag blir så himla arg för små saker.

Jah, det var längesedan jag skrev här och idag senast sa min Pappa till mig igen; "Malin, du skriver inte så mycket på din blogg nu för tiden", med ett hoppfullt skratt som bakgrund i orden. Så nu tänkte jag skriva lite igen.

Det händer mycket. Jag har precis flyttat och det känns jättebra, förutom att jag inte har fått tag på min soffa ännu men det ger väl med sig. Vänta vänta. lite irriterande, men jag får väl sitta på golvet och dega. (eller i min säng som jag föredrar). men det är ju lite hemtrevligare med en soffa..

Studenten närmar sig, för att inte tala om balen. Harregud jag förstår inte att jag snart ska springa ut ur Marks gymnasium. Hej då böcker, bra/dåliga lärare, läxor, kaffe. Även om kaffet i skolan inte är så gott enligt många, så tycker jag att det är bland de bästa och det mina vänner kommer jag sakna djupt.

Det finns många besvikelser i mitt liv just nu också som jag inte riktigt vet hur jag ska hantera. Jag vet inte hur man gör.

/M.

RSS 2.0